Er du nysgerrig efter alternativ behandling? Hos Boel Akupunktur kan du stifte bekendtskab med akupunkturbehandling fra professionelle behandlere. Gennem flere år har Boel Akupunktur fra deres klinikker i hhv. København og Jylland behandlet danskerne fra de skavanker og lidelser, der hvert år rammer en stor del af befolkningen. Det drejer sig om alt fra migræne og menstrautionssmerter og til uro i benene, gigt og nervebetændelse. Særlig anerkendelse har den danske klinik modtaget pga. deres resultater inden for behandling af sportsskader og diverse øjenlidelser, og de er i dag en af Europas førende inden for området. Du vil altså være i trygge hænder, når du lægger vejen forbi dem med din skavank.

I nogle tilfælde giver din egen læge op i forhold til behandling af symptomer, men det er ikke altid, at medicin eller almindelig fysioterapi er den hurtigste og mest effektive behandlingsform for dine symptomer. I mange tilfælde kan akupunkturen være vejen til bedring, og et uden brug af stærk medicin eller lang ventetid. Ofte vil du opleve bedring allerede efter 1-2 behandlingsuger med intensiv akupunktur. 

På deres hjemmeside kan du høre gamle klienter fortælle om deres forløb, og om de resultater, de har fået ud af akupunkturbehandlingen. Her kan du også booke din første aftale.