Boel Akupunktur er en af Europas førende akupunkturklinikker. Her arbejder nogle af landets mest erfarne og kompetente akupunktører, som hver dag behandler en lang række patienter med forskellige lidelser. Med akupunktur har man muligheden for at behandle en stor variation af forskellige sygdomme, smerter og lidelser – helt uden brug af medicin eller længerevarende behandlingsforløb med tidskrævende træning eller lignende. 

Døjer du med migræne, rygsmerter, tennisalbue, skinnebensbetændelse, øjenlidelser eller iskias, så kan alternativ behandling hjælpe dig. Faktisk kan alternativ behandling ofte hjælpe, hvor andet sundhedspersonale har givet op. Hos lægerne kalder man ofte tilstande for ‘kroniske’ og forklarer, at patienten blot må lære at leve med symptomerne. I disse tilfælde kan akupunktur dog ofte have en stor effekt og endda fjerne symptomerne helt. 

Besøg Boel Akupunktur på deres hjemmeside i dag og læs mere om akupunktur som alternativ behandling. Her kan du se en oversigt over nogle af de sygdomme, som de har mulighed for at behandle. Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du blot at få en uforpligtende snak med kyndige fagfolk, så kan du også altid ringe til dem. På klinikkerne og ved telefonen sidder dygtige behandlere klar til at fortælle dig om, hvad dine muligheder for behandling er.