Rigtig mange danskere går rundt med mere eller mindre kroniske sygdomme, som generer dem i hverdagen. Ofte har de fået at vide hos lægen eller andre behandlere, at der ikke er mere at gøre, og de lever derfor med et dagligt indtag af smertestillende medicin og lignende. Det er selvfølgelig ikke en holdbar løsning, og hos Boel Akupunktur vil vi gerne tilbyde noget mere!

Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vi ser patienter fra både ind- og udland. Vores dygtige behandlere udfører traditionel og moderne akupunktur til at behandle en lang række lidelser. Akupunktur består kort sagt i, at man får indsat små, tynde nåle på bestemte områder af kroppen, og herved kan man for eksempel øge blodgennemstrømningen til visse områder. Hos Boel Akupunktur har vi gode erfaringer med at behandle øjenlidelser, sportsskader, migræne samt en lang række andre lidelser og sygdomme. På AcuNovas hjemmeside kan du læse mere om disse.

Så er du interesseret i at prøve alternativ behandling, eller har du bare lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kan du besøge vores hjemmeside og få masser af information. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak!