Hos Boel Akupunktur er vi eksperter i alternativ behandling. Vi er faktisk en af Europas førende akupunkturklinikker, og det er vi meget stolte af. Vores dygtige behandlere er blandt landets mest erfarne og kompetente akupunktører, så hos os er du garanteret en behandling i særklasse!

Vi behandler vores patienter med en særlig moderne form for akupunktur, som vi kalder AcuNova. Med denne behandlingsmetode har vi oplevet succes på rigtig mange områder. Vi har mulighed for at behandle en lang række forskellige lidelser og sygdomme. Internationalt er vi særligt anerkendt for vores behandling af øjenlidelser såsom grå stær samt vores behandling af sportsskader. Men vi har også mulighed for at hjælpe dig på andre området, blandt andet med diverse smerter (rygsmerter, nakkesmerter, migræne, iskias), tennisalbue, nervebetændelse, diskusprolaps og tyktarmsbetændelse. 

Er du interesseret i at læse mere om, hvem vi er, så klik ind på vores hjemmeside. Her finder du også nærmere information om, hvordan vi kan hjælpe dig på vej mod en smertefri hverdag. Vi sidder altid klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål. Ring til os og få en uforpligtende snak om din situation, eller bestil tid til din første behandling på hjemmesiden. Vi glæder os til at høre fra dig!