Hos Acunova tilbyder vi alternativ behandling i form af akupunktur. Vores dygtige akupunktører finder du både i København og i Jylland, og begge steder står de klar til at hjælpe med en lang række lidelser. Vi er nok mest kendt for at behandle øjenlidelser og sportsskader, men vores kompetente behandlere kan også afhjælpe mange andre sygdomme og lidelser. Vi har for eksempel erfaring med diskusprolapser, forskellige former for gigt, nakkesmerter, migræne, menstruationssmerter, åreforkalkning og Grøn Stær. 

Boel Akpunktur er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vi har gennem vores behandlinger hjulpet rigtig mange patienter. Du finder os både i hjertet af København og i Midtjylland, hvor vi udfører moderne og traditionel kinesisk akupunktur. Vi har stor respekt for, at alle vores patienter er forskellige, og vi går derfor meget op i at møde netop dine behov og opnå forståelse for din situation. Vi sigter efter at møde vores patienter i en afslappet dialog og et behageligt miljø, sådan at alle får en positiv oplevelse. 

Er du interesseret i at læse mere om, hvilke lidelser vi kan behandle, eller om vores kompetencer og erfaringer, så besøg vores hjemmeside. Du kan også kontakte os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.