Boel Akupunktur er en af Europas førende akupunkturklinikker, hvor vi anvender en moderne form for akupunktur, som vi kalder AcuNova akupunktur. Vi har klinikker i København og i Midtjylland, hvor du kan blive behandlet af nogle af Danmarks mest erfarne og dygtigste akupunktører. Alle vores akupunktører er registrerede alternative behandlere, såkaldt RAB registreret. 

Vores behandlingsform er som sagt en form for moderne akupunktur, som virker anderledes end den traditionelle kinesiske akupunktur, som har eksisteret i flere tusinde år. Den alternative behandling er førende inden for moderne akupunktur! Med denne behandler vi et bredt spektrum af patienter. Vi er især anerkendt for at behandle sportsskader samt øjenlidelser såsom grå stær, men vi ser også rigtig gode resultater med vores behandlinger af diverse former for smerter, gigtsygdomme, “kroniske” sygdomme og meget mere.

Hos os får du en alternativ behandling, som virker. Og den virker hurtigt! Vi går nemlig ind for, at vores patienter skal opleve hurtig bedring – ellers vælger vi som oftest at standse behandlingsforløbet. På http://acunova.dk/ kan du læse meget mere om os og vores behandlingstilbud. På hjemmesiden kan du også finde vores kontaktinformation og bestille tid i dag. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak.