Alternativ behandling af forskellig art har muligheden for at hjælpe rigtig mange patienter med sygdomme, smerter og lidelser. Hos Boel Akupunktur er vi specialister i moderne akupunktur, og de fleste bliver overraskede over, hvor bredt et spektrum af patienter, vi har mulighed for at behandle. Vi er især anerkendt for vores effektive behandlinger af øjenlidelser såsom grå stær (glaucom) samt diverse sportsskader, men vi har også rigtig gode erfaringer med andre smerter, såsom migræne, rygsmerter, nakkesmerter mm.

På AcuNovas hjemmeside kan du finde en oversigt over de sygdomme og lidelser, som vi har mulighed for at behandle med alternativ behandling. Her kan du også læse mere om os som klinik, men kort sagt er vi en af Europas førende akupunkturklinikker, og vores behandlere har mange års erfaring bag sig. 

Vi ved, at vores patienter er meget forskellige, og derfor møder vi dem i en afslappet dialog, så vi sammen kan finde den bedste behandling for netop denne patient. Derudover går vi også højt op i, at vi vil se tydelige og hurtige resultater – oftest inden for få behandlinger! Er du interesseret i at læse mere, så klik ind på vores hjemmeside eller ring til os og få en uforpligtende snak.