Smerter er ikke bare noget, man bare behøver at leve med. Inden for alternativ behandling findes mange muligheder for lindring af gener og smerter, og hos AcuNova tilbyder vi moderne akupunktur, som er en videreførelse af kinesisk akupunktur iblandet nutidens videnskab. Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe til med at finde dit ømme punkt – og så gøre noget ved det.

AcuNova behandler alle slags smerter uanset årsag. Vi er specialister i behandling af smerter som stammer fra diskusprolaps og gigt samt andre såkaldte kroniske sygdomme for eksempel astma og mave-tarmsygdomme. Men også menstruationssmerter, sportsskader, øjenlidelser og mange andre ting, som giver besvær i hverdagen, er på listen over de gener, vi har behandlet med succes.

AcuNova er et familieejet firma med otte ansatte. Alle akupunktører hos AcuNova er Registrerede Alternative Behandlere – såkaldt RAB registreret – hos Dansk Akupunktur Union. Vi byder vores gæster velkommen i vores to klinikker, som ligger i Aulum på kanten af den jyske hede og på Østerbro i hjertet af København.

Udover individuel behandling tilbyder vi også foredrag om akupunktur, som er skræddersyet til den gruppe eller forening, som ønsker at vide mere information om akupunktur som behandlingsform. AcuNovas grundlægger John Boel Senior har desuden skrevet tre bøger om akupunktur og smertelindring.