Der er mange former for alternativ behandling, og der er stor forskel på den dokumenterede effekt af de forskellige behandlingsformer. En af de mest veldokumenterede former for alternativ behandling er akupunktur, som de dygtige folk bag http://acunova.dk/ er nogle af de mest erfarne praktiserende af i Danmark. Acunova er en internationalt anerkendt familiebaseret virksomhed baseret i København og Aulum i Jylland, hvor de dygtige behandlere tager sig af deres patienter og undervisere sundhedsprofessionelle fra hele Europa.

Hvis du ikke mener, du kan få den hjælp du skal have gennem det etablerede sundhedssystem, kan det sagtens være, der er en form for alternativ behandling, der kan hjælpe. Men det er vigtigt, grundigt at undersøge både hvem, der udbyder behandlingen og hvilken form den har. Der er samtidig stor forskel på, hvilke behandlingsformer der kan hjælpe på forskellige sygdomme.

Akupunktur har en dokumenteret behandlingseffekt på en lang række områder. For eksempel smertebehandling, behandling af ryglidelser, migræne, øjenlidelser, sportsskader som for eksempel lyskeskader, uro i benene, menstruationssmerter, blødende tyktarmsbetændelse med mere. Er du i tvivl om din sygdom kan behandles med akupunktur, kan du kontakte acunova.dk til en uforpligtende snak om, hvad de kan hjælpe dig med. Du kommer altid til at snakke med en professionel, og vil altid være i sikre hænder.