I de senere år har alternativ behandling vundet meget frem, og der er flere former for alternativ behandling, som er kommet til landet i de sidste 25 år.

Klinikker som tilbyder healing, forskellige massagetyper, zoneterapi og akupunktur skyder op som paddehatte, og der er mange andre typer af alternativ  behandling, som ikke er nævnt her.

Hos Aconova tilbyder vi akupunktur til hjælp mod mange af hverdagens lidelser, og selvom der er mange, som ser akupunktur som en alternativ behandling, så er der flere som i de senere år er begyndt at se akupunkturen som en vigtig del af behandling for nogle lidelser, og WHO har også været med til at sprede budskabet om, at akupunktur kan være en behandling for visse lidelser.

Der er selvfølgelig mange, som stadig er skeptiske overfor alternativ behandling, og det er selvfølgelig forståeligt, men vi står klar hos os til at forklare hvorfor vores akupunktur virker, hvordan det virker på forskellige sygdomme, og hvilke smertelidelser vi kan afhjælpe.

Akupunktur har eksisteret i mange år i traditionel kinesisk medicin og har siden spredt sig til resten af verden, og sammen med “søsteren” akupressur har det vundet stor indpas hos store dele af den vestlige befolkning, og tilslutningen ser ikke ud til at blive mindre.